· 1 пакет готови кори
· 2 леко кисели ябълки
· 200 гр. краве масло
· 50 мл. сметана
· 1 ч.ч. захар
· 100 гр. орехи
· 250 гр. извара
· 3-4 филии стар бял хляб
· канела
Маслото се разтопява до течно състояние.В тава за печене се поставя първата кора и обилно се намазва с маслото.Поръсва се със сместа от хлебни трохи и орехи.Върху нея се поставя втори ред кора,която се обработва по същият начин.Поставя се трети ред кора без да се обработва допълнително.С помоща на миксер приготвяме крем от изварата,сметаната и четири супени лъжици захар.Растиламе равномерно в единият край на последаната кора.Върху крема наръсваме равномерно настърганите и отцедени ябълки .Може да използвате и готов мармалад.Поръваме с канела и останалите трохи.Оформяме като руло и обилно намазваме с останалото краве масло. Поставяме в намазана тава и печем на около 200 градуса за половин час.