Постинг
26.02.2012 20:46 -
Готвене с вино
Добавянето на вино към рецептата добавя вкусове, които обогатяват добрата рецепта. Този ефект ще постигнете ако се придържате само към готвене с вина, които бихте пили. Нито едно вино, което не става за пиене не може да придаде вкус на ястията. Както се комбинират ястията, които ядете с вино, същото става и при готвенето. Добавянето на вино е като добавянето на сол - малко е добре, по-голямо количество ще развали рецептата. Прибавяйте виното постепенно, като опитвате и добавяйте само ако има нужда.
Използвайте вино, което ще свъврже ястието с виното, което предлагате. Ако сервирате Мерло, тогава гответе със същото Мерло. Вкусовете и ароматите ще се слеят и ще изградят цялостната картина на ястието ви. Останалото вино винаги запазете в бутилката. Съхранявайте на сухо, хладно място и можете да го използвате за марината или салатен дресинг. Бъдете внимателни обаче, да не се
Използвайте вино, което ще свъврже ястието с виното, което предлагате. Ако сервирате Мерло, тогава гответе със същото Мерло. Вкусовете и ароматите ще се слеят и ще изградят цялостната картина на ястието ви. Останалото вино винаги запазете в бутилката. Съхранявайте на сухо, хладно място и можете да го използвате за марината или салатен дресинг. Бъдете внимателни обаче, да не се
Дамите, които пият вино в нормални колич...
Най-приятния ресторант градина с най-вку...
Torres - Вино със съзнание
Най-приятния ресторант градина с най-вку...
Torres - Вино със съзнание
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари