Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2012 20:46 - Готвене с вино
Автор: vallazarov Категория: Рецепти   
Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове:
0



 Добавянето на вино към рецептата добавя вкусове, които  обогатяват добрата рецепта. Този ефект ще постигнете ако се придържате само към готвене с вина, които бихте пили. Нито едно вино, което не става за пиене не може да придаде вкус на ястията. Както се комбинират ястията, които ядете с вино, същото става и при готвенето.  Добавянето на вино е като добавянето на сол - малко е добре, по-голямо количество ще развали рецептата. Прибавяйте виното постепенно, като опитвате и добавяйте само ако има нужда.

Използвайте вино, което ще свъврже ястието с виното, което предлагате. Ако сервирате  Мерло, тогава гответе със същото Мерло
. Вкусовете и ароматите ще се слеят и ще изградят цялостната картина на ястието ви. Останалото вино винаги запазете в бутилката. Съхранявайте на сухо, хладно място и можете да го използвате за марината или салатен дресинг. Бъдете внимателни обаче, да не се 


Тагове:   вино,   готвене,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vallazarov
Категория: Рецепти
Прочетен: 168485
Постинги: 71
Коментари: 31
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930